m_admin

7. sejr mod Nordjyske rivaler

Dagens kamp mod Vesthimmerland er et af de ”lokalopgør” som spillerne vil vinde.  At kalde det et lokalopgør kan måske virke lidt misvisende, men da stort set alle spillere på begge hold er bosiddende i Aalborg er det en vigtig kamp at vinde.

Nana Kjær Jensen blev atter topscorer for Aabybro HK

Kampen startede meget tæt og det var tydeligt at begge hold for alt i verden ville vinde denne kamp. Efter 7 minutter var stillingen 3-3 og ingen af holdene havde rigtigt taget teten. Efter et par små justeringer i forsvaret blev det dog os der fik styr på spillet. Godt, tålmodigt angrebsspil og forudseende og effektivt forsvarsspil var medvirkende til at vi stille og roligt kunne trække fra Vesthimmerland. Gennem de sidste 23 minutter af halvlegen spillede vi noget nær perfekt og føringen på 7 mål ved pausen var ikke et mål for stor.

Fra 2. halvlegs start havde vi svært ved at komme op i det rette gear igen, og langsomt kom Vesthimmerland tættere og tættere på. Midt i 2. halvleg var vi kun foran med 4 mål, og kampen var på ingen måde afgjort. På trods af modgangen i 2. halvleg viste spillerne den rette attitude i forsvaret, og dermed fik vi afværget Vesthimmerland presset. Til slut kunne vi vinde en fortjent 28-22 sejr.

I denne sæson har vi nu spillet 7 betydende kampe mod de andre Nordjyske klubber i 1. og 2. division. Det er endt med 7 sejre, vi er derfor blevet enige om at det Nordjyske mesterskab i damehåndbold i sæsonen 2013/2014 er blevet vundet af Aabybro
Målscorere: Nanna Jensen 7, Pernille Kjær 5, Jeanett Andersen 3, Lene Dietz 3, Caroline Gaardbo 3, Katrine Stilling 2, Louise Andersen 2, Lotte Jacobsen 1, Ditte Jespersen 1, Kirstine Staal 1