03.03.2014
m_admin

Endelig en sejr til 3. division

Kampen mod rækkens absolutte bundhold Hjørring, var en af de kampe vi skulle vinde, for at bevare håbet om overlevelse i 3 division. Michela vrikkede desværre om på foden til torsdagens træning, så hun var ikke med – til gengæld havde vi Lene Dietz med fra 2. div.

Hjørring stillede med et meget ungt hold, som spillede meget lange angreb. Vi stod meget i forsvar denne søndag og trippede hele tiden for og komme i angreb. Størstedelen af vores mål i 1. halvleg var på kontra, da Malene valgte og stå en rigtig god kamp og forsvaret var godt organiseret. Vi går til pause med en føring på 7-18 og kampen var på det tidspunkt afgjort.

2. halvleg lignede lidt den første – vores fysiske overlegenhed var udslagsgivende og vi laver denne søndag 36 mål, hvor af en del også var på straffe (ingen brændte) så alt i alt en positiv oplevelse, som vi kan bruge fremadrettet.