24.02.2014
m_admin

Endnu et nederlag til tophold

Vi skulle denne gang op mod Svenstrup, som vi ”kun” tabte med ét mål til i den omvendte kamp. Svenstrup er nok rækkens store overraskelse – og lå inden kampen nummer 2

Vi havde fuld fokus på forsvaret, efter vi i de 2 sidste kampe havde lukket 68 mål ind. Vi starter godt og kommer foran 6-4, men så falder angrebsspillet fuldstændigt sammen og Svenstrup scorer nogle nemme kontramål. Så vi er bagud 9-14 ved pausen.

2. halvleg bliver noget rod, Svenstrup dækkede offensivt – og det får os til og lave alt for mange tekniske fejl. Vi taber dog kun 2. halvleg med ét mål.

Nu må vi have fuld fokus på næste søndags udekamp i Hjørring – Vi skal møde det absolutte bundhold, og det skal kaste 2 point af sig!