13.04.2014
m_admin

Kikser oprykning efter bitter afslutning

Efter en helt fantastisk sæson var det lørdag tid til den store finale. En finale vi frygtede da vi var uden tre af vores normale bagspillere, men også en finale vi håbede på at vi kunne vinde, da vi havde forstærket os med Julie Aagaard og Amalie Bak var vendt tilbage efter et længere fravær.

Kampen blev lige så tæt som man kunne forvente. Gennem hele første halvleg var Søndermarken et skridt foran og kunne gå til pause foran med 2 mål.

Pausen blev brugt på at få samlet tankerne og det hjalp. Vi kom ud til 2. halvleg som lyn og torden og spillede vel det bedste håndbold vi har gjort hele sæsonen. Forsvarsspillet var godt, og det betød at det var os der fik de lette mål på kontra. Ved stillingen 15-19 havde vi fået skabt et hul på 4 mål til Søndermarken.

Da der manglede 12 minutter af kampen, gik Søndermarken frem og mandsopdækkede Julie Aagaard og Katrine Stilling, og det skulle vise sig at være en taktisk ændring, der vendte kampen på hovedet. Vi formåede aldrig rigtigt at løse denne forsvarsopstilling.

Da vi så samtidig, i de sidste 12 minutter af kampen, blev ramt af al den utur, der var tænkeligt muligt – og som vi havde været forskånet for hidtil i sæsonen. Hele tre skud på indersiden af træværket, på tidspunkter hvor kampen kunne være blevet lukket, dommerkendelser vi ikke har set magen til i de første 21 kampe og endeligt et rødt kort til en lidt for ophidset træner

Til sidst blev det altså Søndermarken, der trak det længste strå og vandt kampen med to mål. Dermed får de fornøjelsen af at spille oprykningskampe.

Tusind tak for støtten til de ca. 100 tilskuere, der havde taget turen til Viborg, og tak for støtten hele vejen gennem kampen.
Vi slutter sæsonen på en delt førsteplads, desværre sammen med de 2 eneste hold i rækken vi ikke har slået og dermed er vi dårligst indbyrdes og ender på 3. pladsen i rækken. Over hele sæsonen mener jeg at vi har været det bedste 1. hold og havde fortjent oprykningen, men sport handler også om held og uheld på de rigtige tidspunkter, og der har vi manglet marginalerne.

Det er en utrolig tom fornemmelse at stå med her bagefter!

Jeg er slet ikke i tvivl om at pigerne, hvis de fortsætter udviklingen i næste sæson, under kyndig vejledning fra Jesper Stick og Camilla Søndergaard vil spille sig til oprykning til landets næstbedste række.

Målscorere: Julie Aagaard 6, Jeanett Andersen 5, Nanna Jensen 3, Louise Andersen 2, Kristine Staal 1, Amalie Bak 1, Katrine Stilling 1

/Andreas

Set fra tilskuerpladserne, var det vel ikke i kampen i går oprykningen smuttede os af hænde. På udebane mod et andet tophold må man forvente at kampene kan tabes. Vores hold er blevet bedre og bedre over sæsonen, og det er oplagt, at nogle unødvendige pointtab tidligt i sæsonen, snarere er årsagen til at vi ikke for længst havde sikret oprykningspladsen.

Når det er sagt, skal der også lyde en tak og ros til hele holdet – fra træner til yderste mandat på holdkortet. Det har været en fornøjelse af følge jer i år. I har klart spillet det mest seværdige håndbold i 2. Divsion i år, og de dage spillet og aftalerne i begge ender af banen har siddet i skabet, har i ikke været til at stoppe.

Lad os nu sammen kigge fremad og sørge for at vi tager hoppet til næste række i 2015. Tak for i år.