23.03.2014
m_admin

Ny sikker sejr i 2. Division

Sidst vi mødte Silkeborg blev det til en meget sikker sejr på udebane. I dag blev det til en mindst lige så sikker sejr på hjemmebane.

Kampen startede med en ren opvisning af Nanna Jensen! Efter 9 minutter var stillingen 6-3 og det var venstre fløj Nanna Jensen, der havde stået for alle Aabybros mål. Nana har gennem længere tid vist et fantastisk spillehumør, og når hun rammer dette niveau, er hun ikke nem at håndtere for modstanderne. Efter denne opvisning, var det vores dygtige forsvar og målmand Mie Larsens tur til at tage over. Sammen holdt de dagens modstandere fra Silkeborg ned på en scoring i halvlegens sidste 21 minutter. Mie Larsen (billedet) endte med en redningsprocent på formidable 78.

2. halvleg startede meget tøvende fra vores side, og de første 6 minutter var vi ikke rigtigt tilstede. Silkeborg fik hentet en smule ind, men heldigvis varede vores blackout kun kort. Herefter blev forsvaret igen stabiliseret, og angrebsspillet fandt tilbage i de gode og sikre spilmønstre. Langsomt blev føringen igen udbygget, og til sidst kunne vi fejre en 17 måls sejr.

Nu vil vi bruge denne uges træninger til for alvor at blive klar til den vanvittige topkamp, der venter næste lørdag i Hornbæk. Hornbæk er sammen med os de mest oplagte bud på det hold, der næste år vil være at finde i 1. division. Det er kampe som denne man går og ser frem til, og hele sæsonen håber på at få lov til at være en del af.

Målscorere: Nanna Jensen 9, Kristine Staal 7, Ditte Jespersen 5, Laura Kjær 2, Caroline Gaardbo 2, Katrine Stilling 2, Louise Andersen 1, Lene Dietz 1, Lotte Jacobsen 1