21.10.2012
m_admin

Vigtig sejr til U18 Pigerne

Vi mødte rækkens andet ubesejrede hold, Hjallerup, på hjemmebane. En kamp vi havde både frygtet men også set frem til med glæde. Hjallerup er et hold bestående af en rigtig god startsyver men med knap så meget bredde som os.

Lad mig sige med det samme at vi var i teten fra første fløjt.. Vi fulgtes af til 7-6 men herefter fik vi for alvor fat i begge ender af banen – det gav os en føring på 13-7 inden Hjallerup fik reduceret til 13-9 ved pausen.

Anden halvleg blev noget rod da Hjallerup dækkede offensivt og vi blev en smule stresset af det.. Men i forsvaret dækkede vi fantastisk og det gjorde også at Sofie stod sin bedste kamp i denne sæson – Flot Sofie og også flot Forsvar :-)..

Kan vi spille med den aggressivitet så ligger der mange points og venter på os.. Nu arbejder vi videre med angrebsspillet som sagtens kan forbedres :))